Lans Torkia Lans Torkia - home
του Lans Torkia

Games: Νέα 08/06/2012

Άνοιξε το Dota Store

..με την Valve να προσφέρει ένα Early Access Bundle για το free-to-play παιχνίδι.

Εγκαίνια κάνει σήμερα το Dota Store, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να διαμορφώνουν τους ήρωές τους, οι οποίοι θα διατίθενται δωρεάν. Το Dota Store θα περιέχει επίσημα, σχεδιασμένα από την Valve αντικείμενα, καθώς και αντικείμενα δημιουργημένα από τους παίκτες, που θα βρίσκονται στο Steam Workshop. Τέλος, η Valve προσφέρει πρόωρη πρόσβαση στο free-to-play παιχνίδι, μέσω του Early Access Bundle. Αυτό το πακέτο κοστίζει $39.99 και, εκτός από την πρόωρη πρόσβαση, περιλαμβάνει και έναν αριθμό από αντικείμενα...

 

Counter-Strike: Global Offensive: Κυκλοφορία

Έρχεται τον Αύγουστο.

Η Valve ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Counter-Strike: Global Offensive θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει online, μέσω Steam, PSN και Xbox Live Arcade σε κόστος 15 ευρώ ή 1.200 Microsoft Points.

Μείνετε συντονισμένοι για νέο update με περισσότερες πληροφορίες.

 

 

 

Gears of War: Judgment gameplay

Gameplay trailer με το νέο "Overrun mode".

Το πρώτο επίσημο gameplay trailer για το Gears of War: Judgment  έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγες ώρες. Στο βίντεο αυτό, η Epic Games αποκάλυψε ένα νέο multiplayer mode με τον τίτλο "Overrun" όπου θα υιοθετεί ένα σύστημα με classes.

Στο mode αυτό χωρίζεστε σε δύο ομάδες, τους Gears και τους Locusts, οι οποίες θα έχουν ένα ρόλο άμυνας και επίθεσης αντίστοιχα. Η ομάδα των Gears θα περιέχει τέσσερις διαφορετικές classes. Ο Engineer θα μπορεί να επισκευάζει τα οχυρώματα αλλά και να τοποθετεί αυτοματοποιημένα turrets, ο Soldier θα τροφοδοτεί την ομάδα του με πυρομαχικά και θα χρησιμοποιεί εκτοξευτές χειροβομβίδων, ο Medic θα γιατρεύει τους συμπαίκτες του και θα τους ανασταίνει όταν πεθαίνουν και ο Scout, o sniper της παρέας, θα έχει τη δυνατότητα να σκαρφαλώνει σε ψηλά σημεία του χάρτη και να τοποθετεί πομπούς που θα τον βοηθούν να εντοπίζει τους εχθρούς του. Από την άλλη μεριά, η ομάδα των Locusts θα περιέχει οχτώ διαφορετικά classes, συμπεριλαμβανομένων των Ticker, Kantus, Grenadier, Mauler και Corpser

 Το Gears of War: Judgment αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 για Xbox 360.

 

Painkiller: Hell & Damnation

Το δημοφιλές FPS επιστρέφει.

Ένα νέο κεφάλαιο στην αγαπημένη σειρά Painkiller βρίσκεται σε ανάπτυξη. Ο τίτλος του παιχνιδιού είναι Painkiller: Hell & Damnation και (σύμφωνα με τους δημιουργούς του) αναμένεται να είναι ένα First-Person shooter για δυνατούς παίχτες.

Το Painkiller: Hell & Damnation βρίσκεται σε ανάπτυξη από την The Farm 51, με την εταιρία Nordic Games να επιβλέπει την πρόοδο του όλου έργου. Ο σχεδιασμός του παιχνιδιού γίνεται πάνω στην Unreal Engine 3 και σύμφωνα με τους developers, τα γραφικά του θα είναι αρκετά εντυπωσιακά. Πέρα όμως από την όψη του παιχνιδιού η ομάδα δίνει μεγάλη έμφαση στο gameplay. Στόχος τους είναι να διατηρήσουν το γρήγορο σύστημα μάχης της σειράς και να ανταμείψουν τους gamers με τη μεγαλύτερη ικανότητα. Τα modes του παιχνιδιού θα περιλαμβάνουν single-player αλλά και multiplayer.

Η σειρά Painkiller ξεκίνησε αρχικά από την εταιρία People Can Fly, η οποία δημιούργησε πιο πρόσφατα σε συνεργασία με την Epic Games το παιχνίδι Bulletstorm και τώρα δουλεύει στο καινούριο Gears of War: Judgement, το οποίο ανακοινώθηκε στο press conference της Microsoft στην φετινή Ε3. Το Hell & Damnation, μετρώντας stand-alone expansions και επανακυκλοφορίες των παιχνιδιών, αποτελεί το όγδοο μέρος της σειράς.

Πέρα από αυτά δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες όσον αφορά την ημερομηνία και τις πλατφόρμες κυκλοφορίας. Αναμένουμε να ακούσουμε περισσότερα για το παιχνίδι σύντομα.

 

New Super Mario Bros. 2: Co-op mode

Παρέα με τον Luigi στο κυνήγι για coins.

Το πολυαναμενόμενο New Super Mario Bros. 2 για το 3DS θα περιλαμβάνει επιλογή co-op για το κύριο campaign του παιχνιδιού. Έτσι θα μπορεί να πάρει μέρος και δεύτερος παίκτης στη δράση, αναλαμβάνοντας τον χειρισμό του Luigi.

Όπως είδαμε στην παρουσίαση της Nintendo στην φετινή Ε3, το νέο αυτό platform θα δίνει μεγάλο βάρος στα coins. Επίσης θα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουριο mode το οποίο θα ονομάζεται Gold Rush. Σε αυτό θα πρέπει να συνεργαστείτε με έναν δεύτερο παίκτη για να μαζέψετε όσα περισσότερα coins μπορείτε σε τρία levels, αλλά με μία μόνο ζωή. Θα μπορείτε στην συνέχεια να μοιραστείτε τα σκορ σας μέσω StreetPass με άλλους gamers τους οποίους θα συναντάτε. 

Το New Super Mario Bros. 2 θα κυκλοφορήσει στις 17 Αυγούστου για το 3DS, τόσο σε retail όσο και σε ψηφιακή μορφή μέσω του 3DS eShop.

 

Gameplay trailer για το Star Wars 1313

Με την ποιότητα παραγωγής να φαίνεται εξαιρετικά υψηλή.

Ανάμεσα στον κυκεώνα ανακοινώσεων και παρουσιάσεων της πρώτης ημέρας της E3, το Spike TV εμφάνισε σε αποκλειστικότητα το πρώτο gameplay trailer για το επερχόμενο παιχνίδι της LucasArts, Star Wars 1313. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω, πρόκειται για ένα παιχνίδι με σαφείς 3rd person action/shooter προσδιορισμούς, σύστημα κάλυψης, stealth, sillent kills αλλά και στοιχεία platforming. H LucasArts φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην παραγωγή του παιχνιδιού, καθώς έχει μαζέψει μεγάλα ταλέντα από όλα της τα studio (Industrial Light & Magic, Skywalker Sound και Lucasfilm Animation) και στοχεύει σε έναν "AAA" τίτλο.

Στο 1313 ο παίκτης θα αναλαμβάνει το ρόλο ενός Bounty Hunter μέσα στα πιο "ύπουλα" σοκάκια του Coruscant, κεντρικού πλανήτη της Galactic Republic, ο οποίος εν μέσω της σκοτεινής δουλειάς του θα αποκαλύψει ένα τεράστιο μυστήριο που θα κλονίσει ολόκληρο το γαλαξία.

Εμείς να προσθέσουμε πως ο κωδικός 1313 ήταν ένα μυστικό όνομα με το οποίο έχει λειτουργήσει στο σύμπαν ο Boba Fett. Βρε λέτε;

 

Gameplay trailer για το Among The Sleep

Οι παιδικοί μας φόβοι ζωντανεύουν ξανά!

Η ανεξάρτητη ομάδα ανάπτυξης Krillbite, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer για το Among The Sleep. Πρόκειται για ένα first-person παιχνίδι τρόμου, στο οποίο αναλαμβάνουμε τον έλεγχο ενός δίχρονου παιδιού. Κάτι, δηλαδή, σαν το Amnesia με μωρά. "Το Among The Sleep σας προσκαλεί στο μυαλό και το σώμα ενός δίχρονου παιδιού. Αφού το βάζουν στο κρεβάτι του ένα βράδυ, μυστήρια πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν" αναφέρει η Krillbite στην επίσημη ιστοσελίδα της.

 Το Among The Sleep θα κυκλοφορήσει για PC και Mac το 2013.

 

Το UFC στην ΕΑ

Η THQ το δήλωσε και επίσημα.

Πολλοί από εσάς πιθανόν θα αναρωτηθήκατε γιατί το νέο UFC παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου της ΕΑ και δεν αναρτήθηκε από την μέχρι τώρα εκδότριά του, THQ. Η αλήθεια πίσω από αυτό είναι πως η THQ όπως σας είχαμε ενημερώσει, δεν τα πήγαινε και τόσο καλά με τα οικονομικά της, γι’αυτό εξαναγκάστηκε να κλείσει το San Diego Studio, προγραμματιστική εταιρεία του UFC.

Στην παρουσίαση της ΕΑ ο Andrew Wilson, επικεφαλής της EA Sports, υποδέχτηκε τον πρόεδρο του UFC, Dana White. Ο White εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στο πλευρό της ΕΑ και δήλωσε πως θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να ικανοποιήσει τους θαυμαστές της σειράς. Σημαντικό στοιχείο είναι πως, πριν αρκετά χρόνια, ο όμιλος του UFC είχε πλησιάσει την ΕΑ για μια συνεργασία, χωρίς όμως επιτυχία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την συνεργασία με την THQ.

Ο Brian Farrell, επικεφαλής της THQ, δήλωσε με την σειρά του πως θέλει να ευχαριστήσει όλους τους θαυμαστές της σειράς που υποστηρίξαν το UFC τα τελευταία χρόνια και ελπίζει η ΕΑ να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να κρατήσει «ψηλά» τον τίτλο.

 

Dead Island Riptide

Το επόμενο κεφάλαιο της σειράς είναι γεγονός!

Η Techland ανακοίνωσε το Dead Island Riptide. Πρόκειται για το sequel του περσινού Dead Island. Το Riptide αναπτύσσεται για κονσόλες και PC, σύμφωνα με ένα update στην σελίδα του Dead Island στο Facebook, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Το post στο Facebook λέει συγκεκριμένα: «Η επόμενη μάχη μεταξύ ζωής και θανάτου θα δωθεί στο Dead Island Riptide. Μια εκτενή ανακοίνωση μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές της σειράς για το νέο κεφάλαιο της σειράς αργότερα το καλοκαίρι». Ένα sequel ήταν από τους περισσότερους αναμενόμενο, αφού το πρώτο Dead Island τα πήγε πολύ καλά, δίνοντας το σήμα για την δημιουργία ταινίας.

 

Απαιτήσεις συστήματος τίτλων της ΕΑ

SimCity, Dead Space 3 και NFS: Most Wanted

Η Electronic Arts έδωσε στη δημοσιότητα τις απαιτήσεις συστήματος για τα επερχόμενα SimCity, Dead Space 3 και Need for Speed: Most Wanted. Θυμίζουμε, ότι τα SimCity και Dead Space 3 θα κυκλοφορήσουν το Φεβρουάριο του 2013, ενώ το Need for Speed: Most Wanted της Criterion θα κάνει την εμφάνισή του στις 2 Νοεμβρίου του 2012.

Έχουμε και λέμε:

SimCity 

Ελάχιστες απαιτήσεις:
- OS: Windows XP/Vista/7
- PROCESSOR: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better or Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz or better
- RAM: 2GB
- GRAPHICS CARD: ATI Radeon HD 2x00 or better, nVidia 7800 or better, Intel Series 4 integrated graphics or better. Minimum of 256MB of on-board RAM and Shader 3.0 or better support.
- BROADBAND INTERNET: Minimum 256 kbps download, 64 kbps upload


Need for Speed: Most Wanted
 

Ελάχιστες απαιτήσεις:
- OS: Windows Vista (Service Pack 1) 32-bit
- PROCESSOR: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)
- RAM: 2 GB
- HARD DRIVE: 20 GB
- GRAPHICS CARD: (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance) Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)
- Sound card: DirectX Compatible

Προτεινόμενη σύνθεση:
- OS: Windows 7 64-bit
- PROCESSOR: Quad-core CPU
- RAM: 4 GB
- HARD DRIVE: 20 GB
- GRAPHICS CARD: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)

 

Dead Space 3 

Ελάχιστες απαιτήσεις:
- OS: WINDOWS XP (SP3), Vista (SP1) or WINDOWS 7
- PROCESSOR: 2.8 GHz processor or equivalent
- RAM: 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista or Windows 7)
- GRAPHICS CARD: NVIDIA GeForce 6800 or better (7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements), ATI X1600 Pro or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 are below minimum system requirements), 256MB Video Card and Shader Model 3.0 required.
- HARD DRIVE: At least 10GB of hard drive space for installation, plus additional space for saved games.
- INTERNET CONNECTION, ONLINE AUTHENTICATION, AND END USER LICENSE AGREEMENT REQUIRED TO PLAY

 

Πηγή: GameWorld, GameOver

Tags: Games, News, Dota Store, Counter-Strike, Gears of War, Painkiller, Super Mario, Star Wars, Among The Sleep, UFC, Dead Island, SimCity, Dead Space 3, Need for Speed
Lans Torkia - home

tags

, 2K Games , Activision , Akaneiro: Demon Hunters , Alex Ross , Alexander Gianturco , Amnesia: A Machine for Pigs , Among The Sleep , Anna , Assassin's Creed , Assassin's Creed 3 , Assassin's Creed III , Assassins Creed 3 , BAFTA awards 2012 , Baldur's Gate , Batman Arkham City , Battlefield , Battlefield 3 , BioShock , BioShock Infinite , Black Isle Studios , Blade & Soul , Bloodforge , Call of Duty , Call of Duty Online , Call of Duty: Black Ops 2 , Call of Duty: Black Ops II , Call of Duty: Modern Warfare 4 , Command & Conquer: Generals 2 , Counter-Strike , CryTek , Crysis 3 , Cyberpunk , DLC , DRM , Dark , Dark Souls: Prepare to Die , Darkfall Unholy Wars , Dead Island , Dead Space , Dead Space 3 , Deep Black , Diablo 3 , Diablo III , Doom 3 , DotA 2 , Dota , Dota Store , Dragon's Dogma , Epic Games , EvE , Fall of the Samurai , Far Cry 3 , Fifa 12 , Fifa 13 , Final Fantasy , Final Fantasy 7 , Football Manager 2013 , Fortnite , Fuse , Game , Games , Games News , Games News Greece , Gears of War , God of War , God of War 4 , God of War: Ascension , Gore Verbinski , Grand Theft Auto 5 , Greece , Guild Wars , Guild Wars 2 , Half-Life , Halo 4 , Hitman , Hitman: Absolution , Hitman:Absolution , Insomniac , Just Dance 4 , Ken Levine , Kinect Star Wars , Lara Croft , Mass Effect 3: Retakiation , Max Payne , Max Payne 3 , Metal Gear Rising , Metal Gear Rising: Revengeance , Metal Gear Solid 5 , Metal Gear Solid: Ground Zeroes , Metro: Last Light , Minecraft , Modern Warfare 3 , Most Wanted 2 , Mount & Blade II: Bannerlord , Need for Speed , New , News , Ninja Gaiden 3 , NullCrew , Outlast , Painkiller , PixelJunk 4am , Portal 2 , Pro Evolution Soccer , Pro Evolution Soccer 2013 , Project Eternity , Project Hell , Prototype 2 , R.I.P. Reckoning , R.Α.W. , RPG , Resident Evil 6 , Revengeance , Rift: Storm Legion , Risen 2 , Rocksmith , Rome 2: Total War , Sacred 3 , Silicon Knights , SimCity , Spec Ops , Stalker 2 , Star Wars , StarCraft II: Heart of the Swarm , Starhawk , Super Mario , Syberia III , Technology , Tekken Tag Tournament 2 , The Elder Scrolls V: Skyrim , The Last of Us , Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots , Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist , Tomb Raider , Total War: Shogun 2 , UFC , Uefa Euro 2012 , Uncharted 3 , Unreal Engine , Warframe , Witch Doctor , World of Darkness MMO , XCOM Shooter , Zack Zero , Zwei , downloads , enhanced edition , special edition , Πειρατία ,

 

Syberia

Top 10 aventure games:

 1. Syberia - Series
 2. Myst - Series
 3. Dracula - Series
 4. Scratches
 5. Dreamfall: The Longest Journey
 6. Paradise
 7. Penumbra: Black Plague
 8. Return to Mysterious Island
 9. Agatha Christie: Murder on the Orient Express
 10. The Longest Journey

Lans Torkia (24/1/2012)

Call of Duty

Top 10 FPS games

 1. Unreal Tournament - Series
 2. Quake - Series
 3. Serious Sam - Series
 4. Counter Strike: Source
 5. Medal of Honor - Series
 6. Half Life 2
 7. Call of Duty 4 - Series
 8. Crysis - Series
 9. S.T.A.L.K.E.R. - Series
 10. Far Cry

Silent Hill

Top 10 Survival Horror/scary games:

 1. Silent Hill - Series
 2. Resident Evil - Series
 3. Alone in the Dark - Series
 4. Amnesia: The Dark Descent
 5. Siren - Series
 6. Cryostasis
 7. Dead Space - Series
 8. Dead Island
 9. Obscure: The Aftermath
 10. Constantine

Warcraft III

Top 10 Strategy games:

 1. Warcraft III - Series
 2. Age of Empires - Series
 3. Starcraft
 4. Age of Mythology
 5. Civilization - Series
 6. Empire Earth
 7. Command & Conquer - Series
 8. Rome: Total War
 9. Warhammer 40k: Dawn of War
 10. Rise of Nations

World of Warcraft

Top 10 MMORPG games:

 1. World of Warcraft
 2. Eve
 3. Dungeons & Dragons
 4. Age of Conan
 5. Lord of the Rings
 6. Guild Wars
 7. Star Wars: The Old Republic
 8. EverQuest II
 9. Lineage 2
 10. Perfect World

Lans Torkia (24/1/2012)

περισσότερες στήλες